Black Friday je tu, so zľavou 20% na všetko!

MOTABA CARP METHOD FLAVOUR SMOKE 150ML

Kód: M9000850
Akcia
Značka: Motaba
8,70 € –20 %
MOTABA CARP METHOD FLAVOUR SMOKE 150ML
8,70 € –20 % 6,96 €

Zvoľte variant

Detailné informácie

Vernostný program
Vernostný program
zľava až do -15%
Doprava zdarma od 49€
Doprava zdarma
už od 49€
Darček zdarma
Darček zdarma
ku každej objednávke
Doručenie do štvrtého dňa
Doručenie do štvrtého dňa
na akúkoľvek adresu
MOTABA CARP METHOD FLAVOUR SMOKE 150ML
Akcia
Varianta: Balenie: 150 ml, Typ: Method Flavour Smoke, V balení: 1, Vlastnosti: Ananás
Skladom | M9000850
Môžeme doručiť do: 28.11.2024
8,70 €
6,96 €
MOTABA CARP METHOD FLAVOUR SMOKE 150ML
Akcia
Varianta: Balenie: 150 ml, Typ: Method Flavour Smoke, V balení: 1, Vlastnosti: Čokoláda-pomaranč
Skladom | M9000851
Môžeme doručiť do: 28.11.2024
8,70 €
6,96 €
MOTABA CARP METHOD FLAVOUR SMOKE 150ML
Akcia
Varianta: Balenie: 150 ml, Typ: Method Flavour Smoke, V balení: 1, Vlastnosti: Jahoda
Skladom | M9000853
Môžeme doručiť do: 28.11.2024
8,70 €
6,96 €

Podrobný popis

Motaba Carp Method Flavour Smoke 150ml

Sila produktového radu Method Flavour Fluo nie je len vo vizualite a svete príchutí. Obohatili sme ich o výnimočne vábivú prísadu zvyšujúcu chuť do jedla, ktorú sme podrobili dlhodobému testovaniu. Chceli sme vytvoriť taký produkt, ktorý je vyvinutý vyslovene k method technike.

Nebol to prvoradý cieľ, aby sme vytvorili prímes do kŕmnych zmesí, ktorá vytvára veľký oblak. Pri vývoji prísady zvyšujúcej chuť do jedla sme preto venovali zvýšenú pozornosť tomu, aby sa záujem rýb upriamil na Method košík a odtiaľ sa pomaly vylučoval a fungoval ako signalizátor.   

Toto pomalé rozpúšťanie umožňuje dlhodobú prítomnosť maximálnej vábivej sily. Konzistencia je výnimočne hustá, odporúča sa pred rybolovom 1-2 minúty výrazne pretrepať držiac smerom dolu hlavou. Použitie je veľmi jednoduché.

Môžeme ju používať na nástrahu, aj do Method košíka, hustota zaručuje potrebné priľnutie na kŕmnej zmesi i na nástrahe. 

Možno používať počas celého roka!

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: