Black Friday je tu, so zľavou 20% na všetko!

HALDORÁDÓ ZA STUDENA LISOVANÉ KUKURIČNÉ PELETY EXTRA

Kód: KH000002
Akcia Novinka
Značka: Haldorádó
4,61 € –19 %
HALDORÁDÓ ZA STUDENA LISOVANÉ KUKURIČNÉ PELETY EXTRA
4,61 € –19 % 3,69 €
Skladom
Môžeme doručiť do:
27.11.2024

Detailné informácie

Vernostný program
Vernostný program
zľava až do -15%
Doprava zdarma od 49€
Doprava zdarma
už od 49€
Darček zdarma
Darček zdarma
ku každej objednávke
Doručenie do štvrtého dňa
Doručenie do štvrtého dňa
na akúkoľvek adresu

Podrobný popis

HALDORÁDÓ Pelety z kukuričných klíčkov lisovaných za studena EXTRA

Táto peleta sa vyrába lisovaním kukuričných klíčkov za studena. Napriek nízkej cene ide o najvýraznejšie kukuričné pelety! Sú zdrojom energie a vitamínov s vysokou výživovou hodnotou, obsahuje nasýtené aj nenasýtené esenciálne mastné kyseliny, pretože pelety lisované za studena si zachovávajú všetky rastlinné ""dobroty"".

Pelety z kukuričných klíčkov lisovaných za studena EXTRA majú väčšiu veľkosť a dlhší čas rozpúšťania ako ich predchodca. Čas rozpúšťania je 20-30 minút. Na povrchu vo vode naďalej mäkne a napučiava, ale vo vnútri zostáva dlhšie tvrdá a poskytuje výživnú potravu rybám, ktoré sa ňou prichádzajú kŕmiť. Preto sa odporúča na selektívny lov veľkých kaprov a amurov.

Má veľmi široké využitie:

1. Úžasná aj k doplneniu kŕmenia, ale aj samostatne je vábivým materiálom. Keď sa rozpustí, vytvorí okolo seba biely oblak, ktorý zvyšuje zvedavosť a aktivitu rýb prichádzajúcich za potravou.
2. Rozomletá na mlynčeku je vynikajúcou návnadou na báze kukurice, ktorú možno použiť v prirodzenom stave, zmiešanú len s vodou. Tí, ktorí majú radšej viac, si ju môžu ochutiť svojou obľúbenou arómou, ktorá jej dodá jedinečnú chuť.
3. Môže sa ponúknuť vedľa háčika tak, že sa peleta zabalí do silikónového krúžku. Potom máte ľahko ovládateľnú nástrahu, ktorú ryby takmer určite skonzumujú spolu s ostatnými peletovými zrnami.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Pelety
Balenie: 800 g
Rozmer: 11 mm
Typ: Extra
V balení: 1

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: