Black Friday je tu, so zľavou 20% na všetko!

DOVIT PREMIUM COMPETITION BREAM 1KG

Kód: DOVI1265
Akcia Novinka
Značka: Dovit
5,30 € –20 %
DOVIT PREMIUM COMPETITION BREAM 1KG
5,30 € –20 % 4,24 €
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.12.2024

Detailné informácie

Vernostný program
Vernostný program
zľava až do -15%
Doprava zdarma od 49€
Doprava zdarma
už od 49€
Darček zdarma
Darček zdarma
ku každej objednávke
Doručenie do štvrtého dňa
Doručenie do štvrtého dňa
na akúkoľvek adresu

Podrobný popis

DOVIT Prémium Competition Bream

Základom všetkých pleskáčových nástrah sú olejnaté semená. Tie sú nevyhnutné na kŕmenie rýchlo tráviacich pleskáčov a my sme touto zmesou nešetrili. Táto jemnozrnná kŕmna zmes obstojí v každej vode, kde sa vyskytujú pleskáče, a to aj v pretekárskych podmienkach. Dali sme jej sladkú príchuť vhodnú špeciálne pre pleskáče, ktorá sa dokonale osvedčila v testoch a na pretekoch. Pridaním adekvátnych živých materiálov priláka na naše lovné miesto pleskáčov a karasov.

Pri miešaní zmesi dbajme na to, aby nebola príliš lepkavá, pretože pre úspešný lov pleskáčov je nevyhnutné, aby nástraha vytvárala oblak. V pretekárskych podmienkach pre dosiahnutie dokonalého účinku odporúčame pridať rybársku zeminu. Premium Bream výborne láka pleskáče aj v studenej vode, čo dokazuje fakt, že naši súťažní rybári ju s veľkým úspechom použili na viacerých zimných pleskáčových pretekoch, kde získali trofeje pre najlepších rybárov.

Zmes je štvorsezónna, takže ju možno používať od rozmrazenia až po zamrznutie. Nevyžaduje ďalšie dochucovanie, ale pridanie sladidla zvyšuje účinnosť príchute. Aj v tomto prípade je vhodné počas procesu namáčania v niekoľkých fázach zvlhčovať, aby sa zložky dostatočne vstrebali, a potom je nevyhnutné preosievanie. Ak chcete uloviť obzvlášť veľké pleskáče, odporúča sa zmes pred nahodením obohatiť o nasekané červy.

Balenie: 1 kg/vrecko.
td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}

Dodatočné parametre

Kategória: Kŕmne zmesi
Balenie: 1 kg
Typ: Premium Competition Bream
V balení: 1

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: