Vynovené PVA siete v rade Carp Expert

Vynovené PVA siete v rade Carp Expert

Zverejnené: 20.05.2024 | Zdroj: Attila Szabó | Testy

PVA produkty už nie sú v love kaprov žiadnou novinkou. Sú na trhu pomerne dlho a ich účinnosť a obľuba medzi rybármi neustále rastie. Produkty Carp Expert obsahujú tieto doplnky už dlhú dobu, ale rozhodli sme sa, že je čas na modernizáciu. Využili sme najnovšie technologické inovácie a tak sa zrodili najnovšie PVA siete Carp Expert!

Táto 24-členná rodina obsahuje tri varianty: Micro Mesh, 4 Season a Anti-Fraying. Poďme sa pozrieť bližšie na tieto skvelé produkty!

 Kompletne obnovený rad PVA sieťoviny!

Micro Mesh je najuniverzálnejším členom sortimentu. Jemne tkané pletivo umožňuje umiestniť všetko od malých 2 mm peliet a jemnozrnných stickmixov až po veľké boilies s priemerom 20 a 24 mm. Drobný výplet je jasne viditeľný a jediným limitom pri príprave zmesi je vaša predstavivosť. Nezabudnite však, že zložky obsahujúce vodu by rozpustili sieťku ešte pred vstupom do vody.

4 Season: Novinka medzi PVA produktmi!

4 Season je skutočnou novinkou s vlastnosťami, ktoré nemá žiadny z doterajších Carp Expert PVA produktov. Materiál a výplet sú úplne odlišné od ostatných PVA sietí na trhu. Tento typ je výrazne mäkší a hrubší, vďaka čomu si zachováva priľnavosť a účinnosť aj v chladnej vode počas zimy, rovnako ako v teplej vode počas leta.

Anti-Fraying: Pre náročné podmienky

 

Anti-Fraying je zosilnený tkaný člen rodiny, ideálny pre rybolov na veľké vzdialenosti. Táto sieť zvládne najsilnejšie hody a umožňuje pripravené PVA slučky nalietať na vzdialenosti nad 100 metrov. Zosilnený výplet zaručuje, že PVA siete Anti-Fraying bez problémov odolajú aj tým najsilnejším hodom.

Moderný a štýlový biely dizajn charakterizuje naše najnovšie PVA systémy, ktoré ponúkajú kompletné riešenie na výrobu výnimočne priľnavých PVA slučiek. Predávajú sa v hrúbkach 25, 35 a 45 milimetrov v ekonomickom 5-metrovom balení. Varianty Anti-Fraying sú k dispozícii aj v 10-metrovom balení.

Praktické balenie a doplnky

Súčasťou každého PVA systému je plastová trubica, ktorá chráni sieť pred vodou, a obojstranná tmelovacia pomôcka s logom Carp Expert. PVA sieťka je umiestnená na praktickej plastovej trubici, čo uľahčuje jej používanie. Pre ekonomické dopĺňanie plastovej tuby sme vytvorili náplne pre všetkých členov rodiny. Varianty Micro Mesh a 4 Season sú dostupné v praktických taškách, ktoré sú šetrné k rozpočtu aj k životnému prostrediu. Anti-Fraying náplne sú dostupné na plastovej cievke.

Veríme, že obnovená PVA rodina Carp Expert uspokojí potreby všetkých rybárov, ktorí radi používajú PVA produkty.

Sortiment spĺňa všetky potreby, vyberte si svoj obľúbený na fishingbox.sk